Skytt Design - Pleje og opbevaring af smykker
 

 

Materialer

De materialer der indgår i Skytt Designs smykker er sølv 925 [Sterlingsølv], guldbelagt sølv 925 , forsølvet og forgyldt messing, kirurgisk stål.

Der bruges desuden halvædelsten, ferskvandsperler, koraler, lava, læder, gummi osv.

Halvædelsten er betegnelsen for smykkesten med hårdhed mindre end syv. Det er f.eks. kvarts, agat, onyx, fluorit, jade, aventurin, akvamarin, fossiler, hæmatit, jaspis, karneol, lapis, magnesit, ametyst m.f.

 

Messing er et materiale, som oftest er forsølvet eller forgyldt. Det er rart at arbejde i og det holder sig pænt som færdigt smykke. Messing har, i forhold til forgyldt sølv, den fordel at den gyldne farve ikke slides i brug, så et messing smykke vil altid være gyldent hvis det vedligeholdes rigtigt.

 

Alle materialer er nikkelfri

 

Smykkepleje - Praktisk info om pleje og vedligeholdelse af metalvarer

 

For at bevare dit smykke pænt, skal det behandles nænsomt. Det frarådes at tage smykket med i bad og at udsætte det for parfume, creme, hårlak og lignende. For at bevare smykkets glans bør det opbevares i en lukket pose eller æske. Ved forkert opbevaring oxyderer (mørknes) messing, sølv og andre metaller. Svovl er et af de værste fjender for metalvarer. Svovl kan findes overalt, det transporteres med luften og findes bl.a. i naturgas, og endda i sved udskilt fra huden. Når svovl kommer i berøring med metallets overflade skabes oxydering, som er det sorte stof, der oftest refereres til som pletter.

 

Ekstra:

Stardust Perler:

Metal Perler der normalt er glatte, får lim og derefter metalstøv belægning. Da denne belægning er meget let at slibe af, anbefales det at give perlerne hårlak af flere gang inden brug eller Smykkelak.

 

Indfarvet perler:

Perler som er indfarvet, er sarte overfor f.eks. cremer, hårlak, parfume osv. da det kan påvirke indfarvningen. Perler som kan være indfarvet er bl.a. Jader, ferskvandsperler og koraler

 

Det frarådes på det kraftigste at sove med smykkerne på.

 

OBS! Skytt Design tager ikke ansvar for, om smykkets metal ændre udseende, da det ikke handler om kvaliteten af metallet, men om hvor meget svovl og syre netop DU fragiver fra kroppen og påvirker metallet. Dette er individuelt fra person til person. 

 
Panel title

© 2019 Copyright

Antal besøg: 156377

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-3,1040601730347sekunder